Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
    Капиш ми вика ... Боли ли да си толкова комплексиран ?
    Боли ме да гледам как думите ми се интерпретират грешно...

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Не разваляйте темата!

Аз никога не съм писал в нея, но доста хора си я харесват и си пишат вътре.

Дали със стикери, дали добре тунинговани, дали добре изглеждащи, все тая.
      Така е!!!!!!!!!
      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
      ех.. Малкото КуВе
      sigpic

Comment

• Стикера за мен е уважение за клуб, който трябва да се рекламира от добре изглеждащи коли! и по точно от фенове!
        155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

• Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение
          Стикера за мен е уважение за клуб, който трябва да се рекламира от добре изглеждащи коли! и по точно от фенове!
          А ако не ти изглежда добре колата, просто защото си в труден период и нямаш средства да я направиш добре изглеждаща, това прави ли те по-малко фен, че да не си заслужава да те отбележат? Не си ли фен на марката в този вариант? А ако нямаш стикер, какво пак не си заслужава да те отбележат?

Стикера не е нищо, защото членовете на въпросният клуб, към който трябва да се демонстрира уважение са твърде малко. Ако тези които си слагат стикер, си платят членският внос и станат членове на клуба, то тогава разбирам идеята за показност, но стекер, без член на клуба, си жив ташак. Получава се парадокс - имаш пари да си направиш колата лъскачка, пък нямаш пари за членски внос и си слагаш само стикер - и вече си в елита. На мен ми се струва глупаво. Ако темата има смисъл да седи, то смисълът е да се отбелязват всички коли, не само тия със стикери. Щото съм виждал коли със стикери, на външен вид добре, ма в техническо отношение колата е развалина, понякога даже опасно за движение.

Но искам да отбележа, че темата си е хубава и е нужно да я има, стига да няма разделение.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Уно моменто. Не съм имал изобщо в предвид темата да се затваря, нито мисля, че е излишна. Коментирах с ирония това, че Алфите станаха доста и на ден виждам поне по 5-6, като ще е трудно да отбелязвам всяка от тях. Разбира се, бях неразбран и съответно наплют...

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
              Уно моменто. Не съм имал изобщо в предвид темата да се затваря, нито мисля, че е излишна. Коментирах с ирония това, че Алфите станаха доста и на ден виждам поне по 5-6, като ще е трудно да отбелязвам всяка от тях. Разбира се, бях неразбран и съответно наплют...
              Е то аз не съм плюл никого, нито пък теб. Иначе е така, аз също виждам бая Алфи всеки ден, даже не им обръщам вече никакво внимание, ма има хора дето се впечатляват, нека си пишат в нея. Друго аз критикувах - това, че някои искат да ги разделят колите на ставащи и неставащи. Ето това е глупаво.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Нямах в предвид теб, колега, но в случая съм съгласен с теб!

Comment

• Е аз имам стикер че да разберат хората че имаме форум поне.Инак съм елитен ама безработен.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• ей васко, честита 147чка
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• много грозно каране на червена 147 в 21.30 вечертта сега,мина на Малинов на 2 червени сфетофара без да спира и зави към Цариградско и аз след него че ходих до центъра,изгубих го от поглед буквално караше с 130-150 надолу,голем келеш мина на сантиметри от мене и щеше да се забие в рейса от дясно дето беше спрял на сфетофара,не можах да видя номера дори дали беше софийски.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                        Стикера не е нищо, защото членовете на въпросният клуб, към който трябва да се демонстрира уважение са твърде малко. Ако тези които си слагат стикер, си платят членският внос и станат членове на клуба, то тогава разбирам идеята за показност, но стекер, без член на клуба, си жив ташак.
                        Батка мисля, че повечето бъркат клубния стикер с "форумния" стикер...
                        Клубния стикер няма нищо общо с бялото (черно, червено, кой какво го влече да си го направи) надписче, което всеки, който иска може да си лепне на колата и което много хора наричат "клубен стикер" или "форумен стикер". Стикера, който показва, че си член на КАРБ е триъгълник, на който е изобразена детелинка на фона на БЪЛГАРСКОТО знаме и пише година (на членство).
                        Не, че не съм виждал някоя и друга Алфа с "пунта" на клубен стикер де...
                        Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 08:59.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                          Тази тема става леко безсмислена вече, днес видях 30 Алфи...
                          Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                          Уно моменто. Не съм имал изобщо в предвид темата да се затваря, нито мисля, че е излишна....
                          Понеже не съм достатъчно полиглот може и да съм разбрал грешно, но НЕ си казвал, че темата е излишна просто няма смисъл да я има :Някак си е тъпо да почнеш спам 3 страници и после да кажеш - "уно моменто аз нищо не съм казал"
                          ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Вчера следобяд фейсова 147 кара по околовръстното посока Люлин сума време зад мен...шофьора беше с очила.

---------- Post added at 10:02 ---------- Previous post was at 09:58 ----------

Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение
                            Стикера за мен е уважение за клуб, който трябва да се рекламира от добре изглеждащи коли! и по точно от фенове!
                            По тая логика трябва си нашаря колата с надписи "Джамбо" защото работя там и пряко ме касаят добрите продажби.

Стига с тия стикери тва да не са нашивките по якетата дет носеха металите едно време бре.
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение

По тая логика трябва си нашаря колата с надписи "Джамбо" защото работя там и пряко ме касаят добрите продажби.
                              И задължително зеленото човече от рекламата да са вози отгоре на тавана на 59-ката Ако не друго поне ще си разпознаваем от далече
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение

Стига с тия стикери тва да не са нашивките по якетата дет носеха металите едно време бре.
                                А даже като ученици носихме ни, по наше време, абе не е лошо,
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X